hulp-voor-haagse-gezinnen

Hulp en advies in de gemeente Den Haag

De belangrijke hulpverleners in Den Haag zetten we hier graag voor je op een rijtje.

Centrum voor Jeugd & Gezin

CJG Den Haag staat voor je klaar. Je bent welkom als je een afspraak hebt en gezond bent. Als je ziek bent of in een land bent geweest dat de kleurcode oranje heeft gekregen, moet je je afspraak verzetten.
Voor jouw veiligheid geldt daarnaast een deurbeleid. De medewerkers checken je gezondheid bij de deur. Per kind mag maximaal 1 begeleider per kind mee. Al deze maatregelen zijn vanwege de beperkte ruimte in het CJG belangrijk.
CJG Den Haag: www.cjgdenhaag.nl, tel (070) 752 80 00 (van 08:30-17:00) en mail cjg.jgz@denhaag.nl

GGD

De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) is de gezondheidsdienst voor alle inwoners van de gemeenten in de regio Haaglanden. De GGD houdt ook bij hoeveel besmettingen er in de regio zijn.  Vanaf 1 juni kan iedereen met milde klachten (hoesten, verkoudheid en/of koorts) door de GGD getest worden op het coronavirus. Je kunt bellen voor een test met het landelijke telefoonnummer 0800-1202. GGD Haaglanden heeft in Nootdorp een testlocatie ingericht om mensen met klachten die passen bij de ziekte COVID-19 en die wonen of werken in de regio Haaglanden te testen. 
GGD Haaglanden algemeen: www.ggdhaaglanden.nl (088)-355 01 00
GGD Haaglanden coronatesten

Vragen over corona op school of kinderopvang

Heb je vragen of zorgen over corona op school of kinderopvang? Dan kun je terecht bij het Scholen en Kinderopvang Team (SKOT) van GGD Haaglanden. Het SKOT helpt en geeft advies. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over testen, thuisblijven van school, handenwassen, luchten en schoonhouden van de school of kinderopvang. Het SKOT is zeven dagen per week bereikbaar van 9:00-17:00 via info.skot@ggdhaaglanden.nl / 070-7526731.

Veilig Thuis

Gaat het thuis niet goed, of ben je bezorgd over iemand in jouw omgeving? Neem dan contact op met Veilig Thuis Haaglanden. Je kunt ze 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Is er direct gevaar? Bel dan met 112.
Veilig Thuis Haaglanden: ​0800-2000

Kindertelefoon

Ook voor je kinderen is dit een rare tijd. Kinderen kunnen elke dag van de week van 11:00 tot 21:00 uur hun zorgen en hun verhaal delen met de vrijwilligers van de Kindertelefoon. Bel gratis en anoniem 0800-0432 of gebruik de chat.

Foto: rawpixel

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Direct naar de inhoud