Zomeractiviteiten met korting met de Delftpas

Blijf je thuis? Doe de Delftpas!

Met de Delftpas ben je heel voordelig uit. Dus wil je in je thuisvakantie allemaal leuke dingen doen? Er zijn meer dan 750 redenen om de Delftpas te kopen.

Met de Delftpas doe je gratis of met korting leuke dingen op recreatief, cultureel, sportief en educatief gebied. Omdat de Delftpas samenwerkt met de Rotterdampas, kun je jaarlijks genieten van ruim 750 acties. In Delft, en in de regio.

Lekker actief

In de zomervakantie lekker actief in Delft en omgeving. Een keer gratis zwemmenlasergamen of beklim de Nieuwe Kerk, varen met de Spido. Of, als het weer iets minder is, naar binnen bij heel veel musea. Zoals het Science CentreMuseum Prinsenhof Delft (die in de vakantie leuke activiteiten heeft), Miniworld en vele anderen. Ook een bezoek aan een pretpark zit erbij, bijvoorbeeld Duinrell (foto) en Plaswijckpark. Zin in een filmpje? Ga naar Euroscoop in Schiedam. Teveel om op te noemen. Kijk op www.delftpas.nl voor alle acties en voorwaarden vanwege corona.

Sport en plezier

Vorig jaar schaften ruim 7.300 Delftenaren de Delftpas aan. Begrijpelijk, want buiten de gratis acties zijn er ook heel veel acties met korting. Bijvoorbeeld karten. Liever de hele vakantie lezen? Neem een abonnement bij DOK, veel leesplezier! Of maak een vaartochtje door de grachten van Delft met de Canal Hopper. Hongerig geworden? Lunchen met korting behoort ook tot de mogelijkheden.
En: na de vakantie houdt het niet op. Veel Delftse sportverenigingen bieden een korting van € 25 op de jaarcontributie. Ook De VAK geeft € 25 korting op een cursus vanaf € 100. Het blijft voordeel regenen, de kosten van de Delftpas heb je er zo weer uit!

Wat kost de Delftpas?

Volwassenen betalen € 60 voor de Delftpas. Studenten en niet-Delftenaren kunnen de pas ook voor € 60 aanschaffen. Voor Delftenaren tot 18 jaar kost de Delftpas € 20. Delftenaren met een laag inkomen betalen € 5 voor de Delftpas, hun kinderen krijgen de pas gratis. De pas vraag je gemakkelijk online aan. Of koop hem bij één van de verkooppunten, bij DOK (let op: aangepaste openingstijden, kijk op www.dok.info!) of in het stadskantoor (op afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 14.00 uur. Bel 14015 voor het maken van een afspraak). Je hebt de Delftpas binnen 5 dagen in huis. De pas is geldig tot en met 28 februari 2021. Fijne vakantie!

 

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Direct naar de inhoud