Corona TopTips

Rutte: ‘Houd je aan de regels, coronavirus maakt gevaarlijke opmars’

Het is zeer belangrijk dat we met z’n allen de regels blijven handhaven, anders laait het coronavirus weer op. Premier Rutte benadrukte die boodschap in …

Lees meer
Klachten op vakantie? Laat je testen.

Veel mensen kiezen dit jaar voor een vakantie in Nederland. Als je tijdens je vakantie …

Lees meer
Cultuurhuis in de Buitenhof

Buitenhof luidt de vakantie in met Buitenhof Zomerfun: een speciale uitgave van het VakantieDoeBoek.

Lees meer

Wij geven je een steuntje in de rug in deze weken.

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang de Gezin&Corona e-mailnieuwsbrief voor Delft. Plus Samenspel: 20 challenges die je helpen om deze weken zo goed mogelijk door te komen.

Over deze site

Op deze pagina geven we ouders en gezinnen uit Delft zoveel mogelijk informatie en inspiratie voor deze lastige weken. Ouders, deskundigen en hulpverleners delen hier betrouwbare en helpende informatie voor alle gezinnen in jouw regio. We combineren tips en ervaringen van ouders en opvoeders met informatie van NJI, GGD en RIVM.

Voor alle ouders in Delft

Voor ieder gezin zijn dit bijzondere weken. Het is spannend en onzeker en soms behoorlijk ingewikkeld. Dan is het fijn te weten dat je er niet alleen voor staat. Je kunt veel hebben aan tips van andere ouders. Het is fijn dat er advies van deskundigen is. En we zorgen dat je weet waar je terecht kunt als je hulp nodig hebt. En heb je zelf een goed idee of slimme tip? Mail ons dan!

Het laatste nieuws van het RIVM

Contact

Bikolaan 6
4105GH Culemborg
info@familyfactory.nu

Heb jij een vraag aan de gemeente?

Bel dan tussen 9:00-17:00 met de bureaudienst van Team Jeugd (14015). Als je belt, kom je via een keuzemenu terecht bij een consulent van Delft Support. Die kan je helpen met je vraag over jeugdzorg of Wmo. Als alle consulenten in gesprek zijn, krijg je een medewerker van het Klant Contact Centrum aan de telefoon. Die zal een consulent vragen om je terug te bellen.

Direct naar de inhoud