Wij geven je een steuntje in de rug in deze weken.

Meld je aan met je e-mailadres en je ontvangt 3 keer per week een Gezin&Corona nieuwsbrief. Plus Samenspel: 20 challenges die je helpen om deze weken zo goed mogelijk door te komen.

Corona TopTips

GGD Haaglanden – Testen op het coronavirus

Vanaf maandag 1 juni kun je bellen het het landelijke nummer 0800-1202 als je milde klachten hebt die passen bij de symptomen van corona. Onder …

Lees meer
RIVM en GGD maken vragenlijst voor jongeren over corona

Lukt het jou je aan de coronamaatregelen te houden? Een enquête voor jongeren van 16 …

Lees meer
Het CJG is er voor jou, ook nu

Het zijn rare tijden, maar de opvoeding en de ontwikkeling van je kinderen gaat gewoon …

Lees meer

Over deze site

Op deze website geven we ouders en gezinnen uit Den Haag zoveel mogelijk informatie en inspiratie voor deze lastige weken. Ouders, andere deskundigen en hulpverleners delen hier betrouwbare en helpende informatie voor alle gezinnen in jouw stad. We combineren tips en ervaringen van ouders en opvoeders met informatie van onder meer NJI, GGD en RIVM.

Voor alle Haagse ouders

Voor ieder gezin zijn dit bijzondere weken. Het is spannend en onzeker en soms behoorlijk ingewikkeld. Dan is het fijn te weten dat je er niet alleen voor staat. Je kunt veel hebben aan tips van andere ouders. Het is fijn dat er advies van deskundigen is. En we zorgen dat je weet waar je in Den Haag terecht kunt als je hulp nodig hebt. En heb je zelf een goed idee of slimme tip? Mail ons dan!

Het laatste nieuws van het RIVM

Contact

Bikolaan 6
4105GH Culemborg
info@familyfactory.nu

Heb jij een vraag aan de gemeente?

Dan zijn er een paar mogelijkheden: bellen of chatten. Gemeente Den Haag is van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 16:00 uur bereikbaar op het nummer 14070. Chatten kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 16:00 uur. De wachttijd kan door drukte langer zijn dan je gewend bent.

Link naar de website van de gemeente Den Haag
Direct naar de inhoud