Corona TopTips

Webtip: mijnvraagovercorona.nl

Heb je een vraag over testen, vaccineren, reizen of de geldende adviezen? Kijk dan eens op mijnvraagovercorona.nl

Lees meer
De herhaalprik komt eraan

Iedereen van 12 jaar of ouder die eerder gevaccineerd is tegen corona kan in het …

Lees meer
Veilig in zee

Met de warme dagen in de vakantie zijn we weer vaker op het strand te …

Lees meer

Wij geven je een steuntje in de rug in deze weken.

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang de Gezin&Corona nieuwsbrief. Als cadeautje ontvang je ook onze uitgave Samenspel: 20 challenges die je helpen om deze weken zo goed mogelijk door te komen.

Over deze site

We geven ouders en gezinnen uit Den Haag een steuntje in de rug in deze bijzondere tijden. Haagse hulpverleners delen hier betrouwbare en helpende informatie, in combinatie met tips en ervaringen van ouders. Ook delen we informatie van onder meer NJI, GGD en RIVM.

Voor alle Haagse ouders

Het zijn spannende,  onzekere en soms behoorlijk ingewikkelde tijden. Dan is het fijn te weten dat je er niet alleen voor staat. Je kunt veel hebben aan tips van andere ouders. En we zorgen dat je weet waar je in Den Haag terecht kunt als je hulp nodig hebt. En heb je zelf een goed idee of slimme tip? Mail ons dan!

Contact

Bikolaan 6
4105GH Culemborg
info@familyfactory.nu

Informatie

Heb jij een vraag aan de gemeente?

Gemeente Den Haag is van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 16:00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 14070. Chatten kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 16:00 uur. De wachttijd kan door drukte langer zijn dan je gewend bent.

Link naar de website van de gemeente Den Haag
Direct naar de inhoud