Corona TopTips

Praatplaat: de prik tegen corona

In Nederland krijgen mensen boven de 18 jaar een uitnodiging voor de prik tegen corona. Voor mensen die moeite hebben met lezen of de Nederlandse …

Lees meer
Vragen over opvoeden? Stel ze bij het opvoedsteunpunt

‘Mijn kinderen luisteren niet naar mij. Het lijkt wel of zij de baas zijn in …

Lees meer
Oh, groen Den Haag

Een Sterrenbos, een Hof van Eden én een Hemels Gewelf: de groene parels van Den …

Lees meer

Wij geven je een steuntje in de rug in deze weken.

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang de Gezin&Corona nieuwsbrief. Als cadeautje ontvang je ook onze uitgave Samenspel: 20 challenges die je helpen om deze weken zo goed mogelijk door te komen.

Over deze site

We geven ouders en gezinnen uit Den Haag een steuntje in de rug in deze bijzondere tijden. Haagse hulpverleners delen hier betrouwbare en helpende informatie, in combinatie met tips en ervaringen van ouders. Ook delen we informatie van onder meer NJI, GGD en RIVM.

Voor alle Haagse ouders

Het zijn spannende,  onzekere en soms behoorlijk ingewikkelde tijden. Dan is het fijn te weten dat je er niet alleen voor staat. Je kunt veel hebben aan tips van andere ouders. En we zorgen dat je weet waar je in Den Haag terecht kunt als je hulp nodig hebt. En heb je zelf een goed idee of slimme tip? Mail ons dan!

Contact

Bikolaan 6
4105GH Culemborg
info@familyfactory.nu

Informatie

Heb jij een vraag aan de gemeente?

Gemeente Den Haag is van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 16:00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 14070. Chatten kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 16:00 uur. De wachttijd kan door drukte langer zijn dan je gewend bent.

Link naar de website van de gemeente Den Haag
Direct naar de inhoud