Wij geven je een steuntje in de rug in deze weken.

Meld je aan met je e-mailadres en je ontvangt 3 keer per week een Gezin&Corona Toptip. Plus Samenspel: 20 challenges die je helpen om deze weken zo goed mogelijk door te komen.

Corona TopTips

5x een opgeruimd huis

Je huis op orde houden helpt heel veel als je met zijn allen thuis bent! Er is al chaos genoeg met de kinderen thuis en …

Lees meer
Thuistips van bibliotheek Den Haag

Bibliotheek Den Haag moest na de maatregelen van het kabinet helaas ook de beslissing nemen …

Lees meer
Ken je een gezin waarvoor dit moeilijke weken zijn?

Voor veel kinderen zijn deze weken extra lastig. Bijvoorbeeld omdat ouders het moeilijk vinden om …

Lees meer

Over deze site

Op deze website geven we ouders en gezinnen uit Den Haag zoveel mogelijk informatie en inspiratie voor deze lastige weken. Ouders, andere deskundigen en hulpverleners delen hier betrouwbare en helpende informatie voor alle gezinnen in jouw stad. We combineren tips en ervaringen van ouders en opvoeders met informatie van onder meer NJI, GGD en RIVM.

Voor alle Haagse ouders

Voor ieder gezin zijn dit bijzondere weken. Het is spannend en onzeker en soms behoorlijk ingewikkeld. Dan is het fijn te weten dat je er niet alleen voor staat. Je kunt veel hebben aan tips van andere ouders. Het is fijn dat er advies van deskundigen is. En we zorgen dat je weet waar je in Den Haag terecht kunt als je hulp nodig hebt. En heb je zelf een goed idee of slimme tip? Mail ons dan!

Het laatste nieuws van het RIVM

Contact

Bikolaan 6
4105GH Culemborg
info@familyfactory.nu

Heb jij een vraag aan de gemeente?

Dan zijn er een paar mogelijkheden: bellen of chatten. Gemeente Den Haag is van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 16:00 uur bereikbaar op het nummer 14070. Chatten kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 16:00 uur. De wachttijd kan door drukte langer zijn dan je gewend bent.

Link naar de website van de gemeente Den Haag
Direct naar de inhoud