Corona TopTips

Dag van de Kinderrechten

Vrijdag 20 november is het de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. In Den Haag is bij dit thema een kinderrechten Escape Room …

Lees meer
Steunpunt coronazorgen: online loket voor iedereen met zorgen over de coronacrisis

Maak jij je zorgen door de coronacrisis? Bij het online Steunpunt Coronazorgen vind je informatie over …

Lees meer
Webinar: Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!’

Decemberdrukte de baas! Een webinar voor Haagse vaders en moeders

Lees meer

Wij geven je een steuntje in de rug in deze weken.

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang wekelijks de Gezin&Corona nieuwsbrief. Plus Samenspel: 20 challenges die je helpen om deze weken zo goed mogelijk door te komen.

Over deze site

Op deze website geven we ouders en gezinnen uit Den Haag zoveel mogelijk informatie en inspiratie voor deze lastige weken. Ouders, andere deskundigen en hulpverleners delen hier betrouwbare en helpende informatie voor alle gezinnen in jouw stad. We combineren tips en ervaringen van ouders en opvoeders met informatie van onder meer NJI, GGD en RIVM.

Voor alle Haagse ouders

Voor ieder gezin zijn dit bijzondere weken. Het is spannend en onzeker en soms behoorlijk ingewikkeld. Dan is het fijn te weten dat je er niet alleen voor staat. Je kunt veel hebben aan tips van andere ouders. Het is fijn dat er advies van deskundigen is. En we zorgen dat je weet waar je in Den Haag terecht kunt als je hulp nodig hebt. En heb je zelf een goed idee of slimme tip? Mail ons dan!

Contact

Bikolaan 6
4105GH Culemborg
info@familyfactory.nu

Heb jij een vraag aan de gemeente?

Dan zijn er een paar mogelijkheden: bellen of chatten. Gemeente Den Haag is van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 16:00 uur bereikbaar op het nummer 14070. Chatten kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 16:00 uur. De wachttijd kan door drukte langer zijn dan je gewend bent.

Link naar de website van de gemeente Den Haag
Direct naar de inhoud