Wij geven je een steuntje in de rug in deze weken.

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang wekelijks de Gezin&Corona nieuwsbrief. Plus Samenspel: 20 challenges die je helpen om deze weken zo goed mogelijk door te komen.

Corona TopTips

Regionale maatregelen tegen het coronavirus

In de regio’s Amsterdam-Amstelland, Rotterdam-Rijnmond, Haaglanden, Hollands Midden, Utrecht, Kennemerland gelden extra regels vanwege de snelle verspreiding van het coronavirus.

Lees meer
Gemeente Den Haag roept jongeren op: laat je testen op corona

Er is een sterkte groei van het aantal besmettingen onder jongeren in de grote (studenten-)steden. …

Lees meer
Tips: Met je kind naar een coronatest

Sinds juni zijn de coronatesten voor iedereen beschikbaar. Ook kinderen worden steeds vaker getest. We …

Lees meer

Over deze site

Op deze website geven we ouders en gezinnen uit Den Haag zoveel mogelijk informatie en inspiratie voor deze lastige weken. Ouders, andere deskundigen en hulpverleners delen hier betrouwbare en helpende informatie voor alle gezinnen in jouw stad. We combineren tips en ervaringen van ouders en opvoeders met informatie van onder meer NJI, GGD en RIVM.

Voor alle Haagse ouders

Voor ieder gezin zijn dit bijzondere weken. Het is spannend en onzeker en soms behoorlijk ingewikkeld. Dan is het fijn te weten dat je er niet alleen voor staat. Je kunt veel hebben aan tips van andere ouders. Het is fijn dat er advies van deskundigen is. En we zorgen dat je weet waar je in Den Haag terecht kunt als je hulp nodig hebt. En heb je zelf een goed idee of slimme tip? Mail ons dan!

Het laatste nieuws van het RIVM

Contact

Bikolaan 6
4105GH Culemborg
info@familyfactory.nu

Heb jij een vraag aan de gemeente?

Dan zijn er een paar mogelijkheden: bellen of chatten. Gemeente Den Haag is van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 16:00 uur bereikbaar op het nummer 14070. Chatten kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 16:00 uur. De wachttijd kan door drukte langer zijn dan je gewend bent.

Link naar de website van de gemeente Den Haag
Direct naar de inhoud