Disclaimer

Gebruik van de website
Op Gezinencorona.nl en de onderliggende pagina’s vindt u tips en informatie voor gezinnen. Deze tijdelijke website is een initiatief van de Gemeente Den Haag, CJG Haaglanden en St. De Family Factory en is bedoeld om in de lucht te blijven zolang de coronamaatregelen van de overheid van kracht zijn.
De tips en adviezen op deze website zijn uitsluitend bedoeld als algemene bron van kennis. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Gezinencorona.nl doet haar uiterste best om de website en de teksten daarop actueel te houden en uitsluitend van betrouwbare bronnen afkomstig te laten zijn maar kan niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Gezinencorona.nl garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren.
 
Informatie van derden, producten en diensten
Wanneer Gezinencorona.nl links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door Gezinencorona.nl worden aanbevolen. Gezinencorona.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de inhoud of beschikbaarheid van sites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.
 
Informatie gebruiken
Je mag informatie van deze website niet kopiëren, downloaden, openbaar maken, verspreiden of delen zonder bronvermelding of link naar de informatie op Gezinencorona.nl.
 
Wijzigingen
Gezinencorona.nl behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te wijzigen zonder dit eerst aan te kondigen.
 
Contactgegevens
 
Eerste versie – versie 1.01 – 24 maart 2020
Direct naar de inhoud