dagschema met de kleintjes

5 x inspiratie voor dagschema’s tijdens de lockdown

Vind jij het maken van een dagschema ook lastig, of zoek je naar een indeling nu de scholen weer even dicht zijn? Deze dagschema’s kunnen je helpen!

Het is niet zo makkelijk om een goed plan te maken voor de dagen thuis. Zeker nu de kinderen net uit de luie kerstvakantie rollen, kan heen kan een dagplan helpen.

Adviezen en tips tijdens de coronacrisis in eenvoudige taalPharos maakt een fijn basic dag- en avondschema ➡️ dat je online kunt invullen en uitprinten, of met pen in kunt vullen als het is uitgeprint.

Trias Pedagogica maakt een dagschema voor wat structuur in het gezinBij Trias Pedagogica maakte Abdellah Mehraz een dagschema ➡️  voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Hij kreeg daarbij hulp van zijn zoon van 8 jaar.

dagschema met de kleintjesMiniMe maakte bij hun handige blog over thuisonderwijs ➡️ tijdens coronatijd twee versies: een met een voorbeeldindeling en een lege versie die je zelf kunt invullen.
De voorbeeldplanning vind je hier minime.nl_schema-voorbeeld.png ➡️
De lege planning vind je hier minime.nl_schema-leeg.png ➡️

Ook het dagschema ➡️ van kidsproof.nl, en de klusjeskalender ➡️ (even scrollen tussen de andere fijne  lockdowntips) zijn heel handig!

En ben je de trotse huisgenoot van pubers? Dan is het dagschema op ‘Tis hier geen hotel’➡️ misschien wel herkenbaar 🙂

En nog een laatste tip: bij de meeste (online) boekhandels zijn de familiekalenders, ook wel family planners voor 2021 te koop. Die zijn handig voor de grote lijnen in de week.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Direct naar de inhoud