dagschema met de kleintjes

3 voorbeelden voor jullie dagschema

Vind jij het maken van een dagschema ook lastig, of zoek je naar een nieuwe indeling nu scholen en sport weer deels begonnen zijn? Deze dagschema’s kunnen je helpen!

Het is niet zo makkelijk om een goed plan te maken voor de dagen thuis. Zeker nu de kinderen weer een deel van hun werk op school doen kan een dagplan helpen.

Adviezen en tips tijdens de coronacrisis in eenvoudige taalPharos maakt een fijn basic dag- en avondschema dat je online kunt invullen en uitprinten, of met pen in kunt vullen als het is uitgeprint.

Trias Pedagogica maakt een dagschema voor wat structuur in het gezinBij Trias Pedagogica maakte Abdellah Mehraz een dagschema voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Hij kreeg daarbij hulp van zijn zoon van 8 jaar.

dagschema met de kleintjesMiniMe maakte bij hun handige blog over thuisonderwijs tijdens coronatijd twee versies: een met een voorbeeldindeling en een lege versie die je zelf kunt invullen.
De voorbeeldplanning vind je hier minime.nl_schema-voorbeeld.png
De lege planning vind je hier minime.nl_schema-leeg.png

En ben je de trotse huisgenoot van pubers? Dan is het dagschema op ‘Tis hier geen hotel’ misschien wel herkenbaar 🙂

En nog een laatste tip: bij de meeste boekhandels zijn de familiekalenders, ook wel family planners voor 2020 nog steeds te koop, met hoge korting. Die zijn handig voor de grote lijnen in de week.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Direct naar de inhoud