Tips en tricks voor ouders van pubers. Gratis voor Delftse ouders

Gratis online cursus voor Delftse ouders: Omgaan met Pubers

Wil je meer weten over wat er in het hoofd van je puber omgaat? Waarom het niet gek is dat de kamer van je puber zo’n puinhoop is? En hoe je samen kunt zorgen voor een fijnere sfeer in huis? ‘Omgaan met Pubers’ is een online cursus van 6 bijeenkomsten voor ouders van kinderen in de leeftijd 10 tot 18 jaar. Voor Delftse ouders is deze cursus nu gratis beschikbaar.


De cursus wordt gegeven door Twinkeltje Opvoedondersteuning. Hoe kun je bijvoorbeeld omgaan met de lastige momenten waar je als ouder van een puber mee te maken kunt krijgen? En wat zijn de lichamelijke en geestelijke veranderingen in de puberteit en het puberbrein. Op een positieve manier bespreek je deze thema’s en is er ruimte voor eigen ervaringen.

Waar: 6 x Online
Start: Maandag 4 april 2022
Tijd: 09:15-11:15 uur
Kosten: Helemaal niets!
Aanmelden: https://vvstwinkeltje.nl/omgaan-met-pubers-delft/

Over Twinkeltje Opvoedondersteuning

Twinkeltje Opvoedondersteuning is een plek waar ouders en opvoeders terecht kunnen met vragen over de opvoeding van hun kind. Twinkeltje Opvoedondersteuning biedt een laagdrempelig aanbod van cursussen om de opvoedvaardigheden van ouders te versterken. Vragen over opvoeden zijn heel normaal, iedereen is hier wel eens onzeker over. Samen met ouders zoeken de professionals van Twinkeltje naar antwoorden.

 

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Direct naar de inhoud