jip haaglanden helpt jongeren

Jongeren Informatie Punt (JIP) staat voor je klaar

Het Jongeren Informatie Punt (JIP) Den Haag geeft Haagse jongeren informatie en advies en helpt op vrijwel alle gebieden.

Corona-info en hulp in jouw stad

Misschien ken je niemand die ziek is en ben je zelf ook gezond, maar corona kan je alsnóg problemen bezorgen. Je raakt je baan kwijt, loopt studievertraging op, hebt stress van je ouders of raakt in een diepe dip. De overheid en hulporganisaties werken keihard om ervoor te zorgen dat iedereen zo goed mogelijk door de corona crisis komt. Kom je er zelf niet uit? Het Jongeren Informatie Punt (JIP) Den Haag denkt graag met je mee.

JIP Haaglanden is helemaal thuis in de hulp in Delft, Den Haag en Zoetermeer. Met speciale themaspreekuren heeft JIP extra deskundigheid in huis op het gebied van financiën, seksualiteit, jong ouderschap en juridische hulp.

JIP Den Haag is open voor jongeren tussen de 12 en 27 jaar in Delft, Den Haag of Zoetermeer. JIP geeft je gratis informatie, advies en hulp. Alles is uiteraard vertrouwelijk en zelfs anoniem als je wil. Het Loket voor Jonge Moeders en de Schulddienstverleners staan ook weer voor je klaar.

Tekst: JIP Haaglanden 

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Direct naar de inhoud