Blijft fit met de beweegtips van Delft voor elkaar

Sport in de wijk én online events in Delft

Let de wintergames begin! Van FIFA en bingo tot oliebollenvoetbal, en van Fortnite en Just Dance tot streetbasketball: de Delftse jeugd kan helemaal los deze kerstvakantie.

Oudejaarsbingo

Doe live mee met de Delftse Bingo op 31 december! Epic Youth organiseert samen met jongeren in Delft een bingo evenement tussen 17.00 en 18.30 uur op oudjaarsavond. Wil je mee doen? Schrijf je in via https://epicyouth.nl/delft-nieuwjaarsbingo/ ➡️ en hou de instagram ➡️ in de gaten!

Epic Youth organiseert nog meer online events voor jongeren. Alle evenementen zijn gratis.

  • Delfts Fortnite duo’s Toernooi: zijn jij en een vriend(in) helemaal gek van Fortnite? En willen jullie het opnemen tegen andere duo’s in Delft? Schrijf je dan in voor het toernooi in de kerstvakantie en win mooie prijzen zoals Fortnite skins, V-bucks en andere prijzen. Ga voor meer informatie naar https://epicyouth.nl/delft/ ➡️ en meld je duo aan!
  • Vlog workshop Delft: maak jij weleens een vlog? Of wil jij nieuwe dingen eren over vloggen? Schrijf je dan in voor de vlog workshop van Epic Youth op 21 december om 16.00 uur en leer tips en trick. Aanmelden kan via: https://epicyouth.nl/delft-vlog-workshop/ ➡️
  • Just Dance 2021 Delft: doe live mee aan Just Dance vanuit je eigen huiskamer. Meld je aan voor het event op 3 januari via https://epicyouth.nl/delft-just-dance-2021/➡️
  • Virtual Pubquiz in Delft: altijd leuk een toffe online pubquiz! Ben jij de beste? Doe mee aan de pubquiz voor Delft. Hou deze site in de gaten voor informatie over het inschrijven: https://epicyouth.nl/delft-online-pubquiz/ ➡️

Programmeren en websites bouwen

Vind je het leuk om te programmeren en websites te bouwen? Of wil je het juist leren? Doe dan mee met de workshop CoderDojo! Je mag zelf iets verzinnen om te doen, maar er liggen ook opdrachten klaar. Uiteraard helpen we je op weg! Ben je eerder geweest, dan kun je verdergaan met waar je mee bezig was. Wat je nodig hebt is een goedwerkende PC of laptop met internetverbinding.

Voor wie? Jeugd van 8 – 14 jaar

Wanneer?  Zaterdag 19 december 2020 14:00 tot 16:00 uur

Ga naar de website van DOK voor meer informatie https://dok.op-shop.nl/804/online-coderdojo/19-12-2020 ➡️

 

Online escape rooms

Wat? Online escape rooms, waarin je verschillende raadsels en puzzels moet oplossen

Voor wie? Jongeren die graag hun brein laten kraken (geen leeftijdsgrens)

Wanneer? Wanneer je maar wilt!

Deelname is gratis. Voor meer informatie bezoek onderstaande websites:

FIFA 21 toernooi

Vind je het leuk om een potje FIFA te spelen? Dit is je kans om het naar een next level te tillen. Delft voor Elkaar organiseert een FIFA 21 online competitie voor jongeren in Delft.

Voor wie? Jongeren van 12 t/m 23 jaar

Wanneer?  De FIFA competitie wordt gehouden op 23, 24 en 29 december van 15.00 tot 17.00 uur. Het FIFA toernooi op 30 december van 14.00 tot 18.00 uur.

Meedoen? Aanmelden kan tot 21 december. Stuur een bericht naar een van de volgende insta-accounts:

  • Sait
  • Buurtsportcoach_Mitchell
  • Buurtsportcoach_Rick

Vermeld: Naam, Playstation naam, Team en Leeftijd

Meer informatie? S.alparskan@haaglandenbeweegt.nl

Delft Voor Elkaar is super actief tijdens de kerstvakantie. Wil je weten welke andere activiteiten – buiten of online – ze organiseren, check dan de poster hieronder

doe mee met de activiteiten in delft deze vakantie

 

 

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Direct naar de inhoud