tips om van vandaag een fijne dag te maken

Maak van vandaag een fijne dag

Corona of niet: Wat doe jij vandaag om er een fijne dag van te maken? www.fijnedagvandaag.nl verzamelt ideeën van ouders. We delen er alvast een paar met je!

  • Af en toe een uurtje op de racefiets met mijn zoon van 14. Wedstrijdje doen, net alsof we echte wielrenners zijn. Volgend jaar gaan we samen de Mont Ventoux beklimmen!
  • Ik heb laatst een keer een driegangendiner voor mijn dochter gekookt. Mijn man en zoons waren de deur uit en wij hebben heerlijk samen gegeten in restaurantstijl. Erg gezellig en nu vraagt ze steeds: wanneer doen we het weer?
  • Interesse tonen in de liedjes waar mijn dochters naar luisteren op hun mobiel en hen vertellen wat ik van die liedjes vind. Laatst wilde mijn ene dochter toen ook wel weten wat mijn favoriete klassieke nummers waren en ze gaf daar ook duidelijk haar mening over. Erg leuk!

Zoals je ziet: kinderen genieten van jouw onverdeelde aandacht. En…? Wat ga jij doen vandaag?

 

Beeld: Nathan Anderson via Unsplash

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Direct naar de inhoud