Onze tips voor de meivakantie in den haag

Meivakantie in eigen stad

Stad en strand, kermis en museum, balkon of achtertuin? Er staat weer veel Haags vermaak op stapel in de meivakantie, op Koningsdag en op Bevrijdingsdag. Bekijk hier onze tips.

Suikerspin! De traditionele koningskermis op het Malieveld is er nog tot woensdag 27 april. De kermis op het Frederik Hendrikplein is van 22 april tot en met 5 mei 2022.

Programmeren en peuterpret – In alle 12 vestigingen van Bibliotheek Den Haag zijn activiteiten voor kinderen. Kijk maar eens in de jeugdagenda!

Smile! – Bekijk de stad eens op een andere manier: hoe zou een influencer de stad bezoeken? Deze pagina van Denhaag.com met Selfie spots en Instagram-waardige plekken van de stad helpt je op weg!

Meer tips kun je vinden op:

Kidsproof.nl – Op zoek naar een uitje? Op Kidsproof.nl vind je activiteiten maar ook kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants, kinderfeestjes, clubjes en workshops en handige adressen in Den Haag, Zoetermeer en Delft.

Denhaag.com – Van concerten, festivals en theater, tot escape rooms en speeltuinen: op de speciale jeugdagenda kun je zien wat er vandaag, morgen of op een datum naar keuze in de stad te doen is.

 

Beeld: Bunjeejumpen bij Scheveningen – (c) 2017  Denhaag.com 

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Direct naar de inhoud