Gezin&Corona

Family Factory is in maart 2020 deze website gestart voor ouders met informatie uit hun eigen gemeente. Je vindt hier lokale informatie en een overzicht van de beschikbare hulpverlening in jouw gemeente.

Op 1 oktober 2022 stoppen we met het bijwerken van de nieuwsberichten. Je kunt nog wel alle bestaande informatie teruglezen.  

Over deze site

Op deze website geven we ouders en gezinnen zoveel mogelijk informatie en inspiratie voor deze lastige periode. Ouders,  andere deskundigen en hulpverleners delen hier betrouwbare en helpende informatie voor alle gezinnen in jouw stad. We combineren tips en ervaringen van ouders en opvoeders met informatie van onder meer NJI, GGD en RIVM.

Speciaal voor alle ouders

Voor ieder gezin zijn dit ingewikkelde tijden. Het is spannend en onzeker en soms behoorlijk ingewikkeld. Dan is het fijn te weten dat je er niet alleen voor staat. Je kunt veel hebben aan tips van andere ouders. Het is fijn dat er advies van deskundigen is. En we zorgen dat je weet waar je terecht kunt als je hulp nodig hebt.

En heb je zelf een goed idee of slimme tip? Mail ons dan!

 Over Family Factory

Stichting De Family Factory geeft ouders een steuntje in de rug om de vader of moeder te worden die ze graag willen zijn voor je kinderen. Dat doen we door hen de kans te geven om de verhalen en ideeën, tips en ervaringen van andere ouders te gebruiken als bron van inspiratie voor hun drukke gezinsleven.

Meedoen als gemeente

We maken voor iedere gemeente die dit wenst een eigen website: www.gezinencorona.nl/. Op deze manier kunt u ouders voorzien van relevante lokale informatie én direct wegwijs maken richting beschikbare hulpverlening in jouw gemeente.

Op de eenvoudig opgezette website kunnen ouders zich aanmelden voor de Gezin&Corona-update die we regelmatig versturen. Daarin staan verschillende, deels lokale korte berichten met relevante informatie, inspiratie en tips van andere ouders. We combineren betrouwbare informatie van onder meer NJI, GGD en RIVM met tips en ervaringen van ouders en opvoeders.

Nu al meer weten of meedoen? Neem contact op met De Family Factory  via info@familyfactory.nu

Direct naar de inhoud