Corona TopTips

Testen voor toegang: proefevenementen in april

In het voorjaar van 2021 kijken onderzoekers hoe verschillende evenementen weer veilig en kunnen worden georganiseerd. Heb je, voor jezelf of je gezin, een kaartje …

Lees meer
Hoe werkt vaccineren? Een filmpje van Steffie

Iedereen kan zich laten vaccineren tegen corona. Dat beschermt jezelf en de mensen om je …

Lees meer
Alles oké? Coronahulplijn voor jongvolwassenen

De Alles Oké? Supportlijn biedt support aan iedereen tussen de 18 en 24 jaar als …

Lees meer

Over Gezin@Corona

De website Gezin&Corona regio Nijmegen is tot stand gekomen op initiatief van Sterker sociaal werk, ‘s Heeren Loo, TVN Zorgt, Onder de Bomen, Pactum en Unik, in samenwerking met St. De Family Factory.
Ouders en gezinnen uit de regio Nijmegen vinden hier informatie en inspiratie van andere ouders, deskundigen en hulpverleners uit jouw regio.

Voor ouders in regio Nijmegen

Voor ieder gezin zijn dit bijzondere weken. Het is spannend en onzeker en soms behoorlijk ingewikkeld. Dan is het fijn te weten dat je er niet alleen voor staat. Je kunt veel hebben aan tips van andere ouders. Het is fijn dat er advies van deskundigen is. En we zorgen dat je weet waar je terecht kunt als je hulp nodig hebt. En heb je zelf een goed idee of slimme tip? Mail ons dan!

Contact

Bikolaan 6
4105GH Culemborg
redactie@gezinencorona.nl

Informatie

Heb je een vraag voor je gemeente?

Neem dan contact op via onderstaande nummers
Berg en Dal: 14024, Beuningen: 14024, Druten: 088 432 70 00, Heumen: 14024, Nijmegen: 14024, West Maas en Waal: 14087,  Wijchen: 088-432 70 00. Voor specifieke hulporganisaties kijk je op deze pagina.

Direct naar de inhoud