Corona TopTips

GGD Gelderland-Zuid – Testen op het coronavirus

Vanaf maandag 1 juni kun je bellen het het landelijke nummer 0800-1202 als je milde klachten hebt die passen bij de symptomen van corona. Voor …

Lees meer
RIVM en GGD maken vragenlijst voor jongeren over corona

Lukt het jou je aan de coronamaatregelen te houden? Een enquête voor jongeren van 16 …

Lees meer
Lang weekend in je eigen buurt

Sinds mensenheugenis favoriet bij kinderen en ouders: met z’n allen een dagje uit. Nu dat …

Lees meer

Wij geven je een steuntje in de rug in deze weken.

Meld je aan met je e-mailadres en je ontvangt 3 keer per week een Gezin&Corona nieuwsbrief met berichten uit de regio Nijmegen. Plus Samenspel: 20 challenges die je helpen om deze weken zo goed mogelijk door te komen.

Over Gezin@Corona

De website Gezin&Corona regio Nijmegen is tot stand gekomen op initiatief van Sterker sociaal werk, ‘s Heeren Loo, TVN Zorgt, Onder de Bomen, Pactum en Unik, in samenwerking met St. De Family Factory.
Ouders en gezinnen uit de regio Nijmegen vinden hier informatie en inspiratie van andere ouders, deskundigen en hulpverleners uit jouw regio.

Voor ouders in regio Nijmegen

Voor ieder gezin zijn dit bijzondere weken. Het is spannend en onzeker en soms behoorlijk ingewikkeld. Dan is het fijn te weten dat je er niet alleen voor staat. Je kunt veel hebben aan tips van andere ouders. Het is fijn dat er advies van deskundigen is. En we zorgen dat je weet waar je terecht kunt als je hulp nodig hebt. En heb je zelf een goed idee of slimme tip? Mail ons dan!

Het laatste nieuws van het RIVM

Contact

Bikolaan 6
4105GH Culemborg
redactie@gezinencorona.nl

Heb je een vraag voor je gemeente?

Neem dan contact op via onderstaande nummers
Berg en Dal: 14024, Beuningen: 14024, Druten: 088 432 70 00, Heumen: 14024, Nijmegen: 14024, West Maas en Waal: 14087,  Wijchen: 088-432 70 00. Voor specifieke hulporganisaties kijk je op deze pagina.

Direct naar de inhoud