belangrijke informatie als je een afspraak hebt bij het cjg

Ruimte met regels

CJG Den Haag staat voor je klaar. Je bent welkom als je een afspraak hebt en gezond bent. Dat noemen we ‘ruimte met regels’.

We hebben het coronavirus goed onder controle in Nederland. Daarom is de intelligente lockdown niet meer nodig. We zijn overgegaan op ruimte met regels.

Ruimte met regels

Om alle Haagse gezinnen de zorg te geven die zij nodig hebben maak je eerst een afspraak voor je langskomt. Alleen zo kunnen bezoekers 1,5 meter afstand houden. Voor jouw veiligheid geldt daarnaast een deurbeleid. Dat betekent dat de medewerkers je gezondheid checken bij de deur en dat maximaal 1 begeleider per kind mee kan. Al deze maatregelen zijn vanwege de beperkte ruimte in het CJG belangrijk.

Geen afspraak, wel vragen?

Je kunt het CJG altijd bellen of mailen als je vragen hebt. De deskundigen beantwoorden jouw vraag graag. En is het belangrijk om elkaar te zien, dan nodigen ze je uit voor een afspraak. Dit geldt ook voor de afspraken met andere deskundigen van CJG Den Haag, bijvoorbeeld de gezinscoaches, lactatiekundigen en deskundigen van het Opvoedsteunpunt.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Direct naar de inhoud