Vitalis maatjes – steun voor kinderen van 5-18 jaar

In de vorm van een vrijwillig maatje, biedt Vitalis steun voor kinderen van 5 tot en met 18 jaar die zich misschien eenzaam voelen, weinig goede vrienden of minder zelfvertrouwen hebben. Door meer persoonlijke aandacht te krijgen, trekken kinderen zich minder vaak terug.

Heeft jouw kind hier baat bij?

Vitalis screent, traint en begeleidt vrijwilligers die zich graag in zetten voor kinderen. Na een zorgvuldig matchingsproces, koppelt Vitalis een kind en vrijwilliger aan elkaar. Een jaar lang geeft de vrijwilliger wekelijks exclusieve aandacht aan jouw kind door bijvoorbeeld samen naar de bibliotheek te gaan, te voetballen in een park of naar het strand te gaan.

Kijk voor meer informatie op de website van Vitalis Maatjes: https://www.vitalismaatjes.nl/. Voor vragen kun je bellen met de casemanager van jouw regio. De contactgegevens zijn op de website te vinden: https://www.vitalismaatjes.nl/#contact_vitalis. 

Aanmelden kan ook via de website: https://www.vitalismaatjes.nl/#aanmeldensectie_vitalis. De casemanager van jouw regio neemt na de aanmelding contact met jou op.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Direct naar de inhoud